Mijn cursus HRM krijgen om te werken

MASTER OF HRM
Betreffende een passende lieden op de geschikte locatie wint ons moderne bedrijf in de Hollandse bekende- en diensteneconomie een concurrentieslag. Niet louter een producten en diensten tellen, maar bovenal het menselijk kapitaal is cruciaal. Dit betekent dat er een omvangrijke, strategische rol voor HR kan zijn weggelegd.

DOELGROEP


U dan ook bezit ons afgeronde bacheloropleiding op dit gebied met HRM ofwel in ons vergelijkbare richting en miniem 5 jaar relevante werkervaring. In uw organisatie werkt u op tactisch niveau en uw werkgever stelt u dan ook in staat opdrachten op strategisch peil te verrichten. Een Master HRM kan zijn absoluut interessant ingeval u HR-manager, senior HR-adviseur of beleidsmedewerker bent. Ook indien u zit zodra (autonoom) consultant kan zijn deze HR Master een waardevolle investering.

TOELATINGSASSESMENT VOOR DE MASTER HR


Heeft u ook niet dit passende opleidingsniveau en wilt u toch deelnemen? Dan doet u dan ook ons toelatingsassessment. Lees meer over het assessment ofwel neem aanraking op met de opleidingsmanager een persoonlijk en vrijblijvend raadgeving.

MANIER VAN WERKEN


Tijdens de Master HRM doet u dan ook bekende op, ontvangt u inzicht en ontwikkelt u vaardigheden welke u dan ook mits strategische en ondernemende HR-professional versterken. U volgt 4 masterclasses waarin u literatuur bestudeert en praktijkcases uitwerkt. Iedere masterclass sluit u dan ook af met een individuele opdracht, gericht op de persoonlijk bedrijf.

BUSINESS PROJECT HR MASTER


De integrale toets voor elke masterclass betreffende deze HR master is dit oplossen met een bestaand vraagstuk. U zal in groepsverband ons HRM-probleem benaderen voor hr analytics opleiding de bedrijf over ons aangaande uw mededeelnemers. Tenslotte levert u een toepasbaar idee op, uiteraard de bedrijf bezit hier regelrecht voordelig betreffende. In de thesisfase over een Master HRM gaat u dan ook zo’n business vraagstuk alleen onderzoeken, presenteren en verdedigen. In uw thesis komt een inhoud van een hele master met voorstel en het uitgewerkte idee wordt daadwerkelijk geïmplementeerd in een organisatie.

ERVAREN BEGELEIDING MASTER HRM DEELTIJD


Ondervinden docenten uit een praktijk en professoren met ons bewezen staat van dienst begeleiden u dan ook tijdens een master human resources. Zij verwezenlijken een juiste vertaalslag over wetenschappelijke ontwikkelingen naar gespecialiseerde en praktische vaardigheden en doeltreffend gedrag. De literatuur is grotendeels Nederlandstalig, maar ook gedeeltelijk Engelstalig.

MASTER OF HRM - AvansPlus - AVA003 HRM Infographic Hyperlink 8.20.18 by PlusCursus on Scribd


**Copyright van AvansPlus**

RESULTAAT


Na het afmaken met een Master HRM beschikt u aan relevante kennis en vaardigheden. U dan ook heeft ons beroepshouding ontwikkeld waarmee u op managementniveau succesvol werkt. U weet de toegevoegde waarde binnen complexe managementvraagstukken en strategievorming te tonen. Organisatieontwikkeling en organisatieveranderingen kan u succesvol implementeren. De HR-expertise wordt efficiënt ingezet om te aankomen tot de betere performance over uw collegas. Zo draagt uw strategisch HRM-beleid perfect bij met een organisatiedoelstellingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *